Đoković na pomoč poklical Chucka Norrisa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Modri pesek na teniškem turnirju v Madridu že pred začetkom turnirja ni naletel na odobravanje med igralci, ko je besnel predvsem Rafael Nadal. Po prvih odigranih dvobojih pa se je oglasil tudi prvi igralec sveta Novak Đoković.
Oglej si celoten članek

"Samo Chuck Norris bi mi lahko povedal, kako naj igram na modrem pesku. Ta podlaga v Madridu je nemogoča," je pred novinarji besnel Novak Đoković, ki je v prvem kolu mastersa v Madridu s kar nekaj težavami premagal domačega kvalifikanta Daniela Gimena-Travera s 6:2, 2:6 in 6:3. ATP se je za modro podlago (namesto tradicionalnega oranžnega peska) odločil, ker naj bi na ta način tenisači in predvsem gledalci lažje sledili rumeni žogici. Očitno pa so s to potezo brcnili v temo.

"Na tej podlagi se je nemogoče premikati. V celotnem dvoboju sem tako kot je treba morda udaril le pet žogic. Vse ostalo je bilo zgolj postavljanje po terenu, da vrnem žogico v igrišče. Moral sem se opreti na svoj servis in točke, ki sem jih dobil zahvaljujoč neizsiljenim napakam mojega nasprotnika. Zame to ni tenis. Ali bi moral prinesti nogometne čevlje ali pa bi potreboval nasvete Chucka Norrisa, kako igrati na takšni podlagi," je bil jezen Srb, ki je za konec še pristavil: "Znano mi je, da moje mnenje delijo tudi preostali igralci, ker sem se pogovarjal z njimi v zadnjih dneh. Mislim, da bi se moral upoštevati glas igralcev. To je zelo dober primer ignoriranja mnenj igralcev. Upam, da se bo to spremenilo. Za zdaj še nisem slišal niti enega igralca ali igralke, ki bi imeli pozitivno mišljenje o modri podlagi."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:30 9. Maj 2012.

    A ni po celem igrišču, torej za oba igralca enako, enak pesek?<br />Je pa res, da so samo najboljši odporni …

  • 11:53 9. Maj 2012.

    Jokica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.