Đoković na pripravljalni tekmi v Buckinghamshireju

Novak Đoković očitno uživa v vlogi trenutno najboljšega teniškega igralca in zabavljača množic.
Oglej si celoten članek

Novak Đoković in Richard Gasquet sta v Buckinghamshireju odigrala pripravljalno tekmo pred turnirjem v Wimbledonu, ki se začenja v ponedeljek. Srbski teniški igralec Đoković je na dogodek, ki ga obiščejo predvsem bogatejši teniški navdušenci, prišel v slogu Jamesa Bonda kar s helikopterjem.

Med dvobojem s Francozom Gasquetjem se je trenutno številka ena lestvice ATP preoblekla, ob tem nekoliko poplesala in predvsem ženske gledalke s tem navdušila. Nato je Đoković majico vrgel v množico, ujela pa jo je presrečna dama, ki se je igralcu zahvalila s poljubom na lice. Kasneje je enako storil tudi Gasquet.

Novak Đoković je v Wimbledonu klasificiran kot številka ena, sledita mu Švicar Roger Federer in Britanec Andy Murray. Nastopila pa bosta tudi Slovenca Blaž Kavčič in Blaž Rola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.