Đoković najel še enega strokovnjaka

Foto: EPA Novak Đoković
Nekdanji prvi igralec sveta se pripravlja za povraten na ATP Tour.
Oglej si celoten članek

Nekdanji prvi teniški igralec sveta Srb Novak Đoković, ki bo leto prvič po 2006 končal zunaj najboljše deseterice lestvice ATP, se odločno pripravlja na novo sezono. Trenerski ekipi, ki ji svetuje Američan Andre Agassi, je dodal še 39-letnega Čeha Radka Štepaneka, nekdanjega specialista za igro dvojic.

Foto: EPA Djoković Đoković Štepanek Wimbledon OP Velike Britanije tenis tretji krog

Agassi in Štepanek, ki je pred komaj dvema tednoma po 21 letih na touru končal kariero, bosta tako zamenjala nekdanji Srbov trenerski dvojec Boris Becker - Marian Vajda.

Tridesetletni Đoković se je lani razšel z Beckerjem, sedemletno sodelovanje z Vajdo pa je končal maja.

Đoković bo po okrevanju zaradi poškodbe komolca, zaradi katere ni igral vse od julija, novo sezono začel 1. januarja 2018 na turnirju v Dohi, so potrdili organizatorji. Že pred tem bo nastopil tudi na ekshibiciji v Abu Dabiju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.