Đoković pokupil ves najdražji sir

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Srbski teniški superzvezdnik Novak Đoković bo v rodni Srbiji odprl verigo restavracij. Prvi igralec sveta, ki sicer prebiva v Monte Carlu, je za ta namen pokupil celotno zalogo sira Pule - srbske specialitete, ki jo pridelujejo iz osličjega mleka.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA novak đoković Teniški velemojster Novak Đoković se je odločil, da bo poskušal še bolje vnovčiti svojo podjetniško žilico. Najboljši tenisač na svetu odpira verigo restavracij, kjer bodo med drugim stregli najdražji sir na svetu. Nole je zato pokupil celotno zalogo sira Pule, ki ga pridejujo v Zasavici, zahodno od Beograda. Za izdelavo kilograma srbske specialitete potrebujejo 25 litrov osličjega mleka, 130 glavo čredo pa pomolzejo trikrat na dan. Cena? Vrtoglavih 1000 evrov na kilogram!

Lastnik kmetije Slobodan Simić je za Daily Telegraph povedal: ''Prihranili bomo veliko časa, saj se ne bo potrebno dogovarjati s posameznimi restavracijami. Ena stranka je pokupila vse in za prodajo nam ni več potrebno skrbeti. Prav tako gre za izkaz zaupanja v to, kar počnemo.''

Đoković si je po koncu sezone, ko je osvojil svoj drugi naslov na zaključnem turnirju v Londonu, privoščil nekajtedenski odmor. Medtem ko se bodo ostali že konec decembra mudili na pripravljalnih turnirjih, se bo Nole podobno kot lani karavani pridružil šele na OP Avstralije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.