Đoković s to potezo osupnil gledalce

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Prvi igralec sveta Novak Đoković je poskrbel za najlepšo potezo drugega kroga teniškega turnirja v Miamiju.
Oglej si celoten članek

Srbski tenisač Novak Đoković je obrambo lanskoletnega naslova na drugem mastersu sezone začel s prepričljivo zmago proti britanskemu tenisaču Kylu Edmundu, ki ga je ugnal s 6:3, 6:3.

Najboljši tenisač na svetu je gledalcem na osrednjem stadionu v Key Biscaynu postregel z zabavno potezo, za katero je bil deležen bučnega aplavza.

Pri vodstvu z 2:0, 30:0 je zgrešil prvi servis, njegov nasprotnik pa je žogico poslal visoko v zrak. ''Nole'' je izkoristil priložnost in žogico ujel v svoj žep, pri čemer si je pomagal z obema rokama.

Z uspešno izvedenim manevrom je presenetil celo samega sebe. ''Zabavno bo videti posnetek,'' je dejal po zmagi, s katero si je zagotovil nastop v tretjem krogu. ''Moram priznati, da sem imel srečo. Na pravem mestu v pravem trenutku,'' je dodal srbski tenisač.

Đoković po lanski sezoni, s katero se je za večno zapisal v teniško zgodovino, tudi letos nadaljuje z odličnimi predstavami.

Po zmagi na turnirju v Dohi, kjer je z igrišča odpihnil Rafaela Nadala, je osvojil OP Avstralije in se po številu grand slamov (11) izenačil z Rodom Laverjem in Björnom Borgom.

V Dubaju je zaradi infekcije oči moral predati obračun proti Felicianu Lopezu, na zmagovita pota pa se je vrnil v Indian Wellsu, kjer je osvojil 27. turnir serije masters in se na večni lestvici izenačil z dolgoletnim rekorderjem Nadalom (27).

Priložnost, da izboljša dosežek svojega večnega rivala, bo imel v Miamiju, kjer je v preteklosti zmagal že petkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.