Đoković že v polfinalu

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi teniški igralec sveta Novak Đoković ni dovolil presenečenja v drugem kolu zaključnega mastersa sezone ATP v Londonu.
Oglej si celoten članek

S 6:3, 6:0 je srbski teniški zvezdnikgladko premagal Švicarja Stana Wawrinko ter si tako že zagotovil polfinale. Obenem je Đoković naredil še en velik korak k dokončni potrditvi, da bo leto 2014 končal kot številka ena na teniški lestvici. Za to mu manjka še uspeh v zadnjem kolu predtekmovanja, ko bo igral s Tomašem Berdychom. Proti Švicarju je za zmago potreboval le dobro uro.

Wawrinka bo tako priložnost za preboj med štiri na turnirju iskal v zadnjem krogu proti že odpisanemu Hrvatu Marinu Čiliću. Ta je danes popoldne izgubil s 3:6, 1:6 z Berdychom, Čeh pa mora zdaj, da bi si zagotovil drugo mesto v skupini, premagati Đokovića.

Izida, skupina A:

Tomaš Berdych (Češ/6) : Marin Čilić (Hrv/8) 6:3, 6:1;
Novak Đoković (Srb/1) : Stan Wawrinka (Švi/3) 6:3, 6:0

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.