Đokovićevemu navijaču se je utrgalo

Zmago Novaka Đokovića na OP Francije so proslavili tudi v Bosni in Hercegovini, kjer je ponoreli navijač po ulici streljal s kalašnikovko.
Oglej si celoten članek

Srbski narodni heroj Novak Đoković je v četrtem poskusu osvojil Roland Garros ter z 12. zmago na turnirjih za grand slam razveselil teniške navdušence širom sveta.

Uspeh najboljšega tenisača zadnjih letih je odmeval po državah nekdanje Jugoslavije. precej vroče pa je bilo v bosanskem naselju Bileća, kjer je neznani mladenič težko pričakovani naslov proslavil s streli iz kalašnikovke.

Goreči podpornik srbskega tenisača je nervozno spremljal zaključek obračuna, s katerim se je Đoković zapisal v teniško zgodovino. Po zadnji odigrani točki je sledilo huronsko navdušenje, nato pa je pograbil puško AK-47 in se v družbi prijatelja, opremljenega z lovsko puško, odpravil na ulico, kjer sta sprožila več strelov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:58 6. Junij 2016.

    balkanska posla, totalni bedaki, otrok ima res lep vzgled...in potem se čudimo,.... kaj lahko pričakuješ od tega otroka čez par …

  • 14:03 6. Junij 2016.

    Primitivci so vedno primitivci.<br />Balkan sistem.

  • 13:44 6. Junij 2016.

    Srbi bi rekli - JAO BUDALE......

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.