Okradli olimpijsko prvakinjo

Foto: EPA
Foto: EPA
Dom francoske judoistke Lucie Decosse, aktualne olimpijske prvakinje v kategoriji do 70 kilogramov, so obiskali vlomilci in ji ukradli tri zlata odličja s svetovnih prvenstev. Poleg treh zlatih medalj so odnesli še računalnik in zapestnico, je sporočila francoska policija.
Oglej si celoten članek

V dom 31-letne judoistke Lucie Decosse v predmestju Pariza so vdrli medtem, ko je bila Decossejeva na državnem prvenstvu v Montpellierju med 23. in 25. novembrom, kjer pa ni nastopala. "Čudno, tatovi niso vzeli veliko, razen mojih treh zlatih medalj. Ni konec sveta, ampak je neprijetno. Na te nagrade me vežejo lepi spomini. K sreči sem imela olimpijsko odličje s sabo," je za francoski športnik časnik L'Equipe dejala francoska šampionka.

Decossejeva je na olimpijskih igrah v Londonu prišla še do zadnje manjkajoče medalje z velikih tekmovanj. Pred tem je trikrat slavila na svetovnih prvenstvih, štirikrat je bila najboljša na prvenstvu stare celine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.