Okrepili so se z Urugvajcem

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nogometni klub Domžale je ekipi priključil novega napadalca, okrepitev so našli v 22-letnem nekdanjem mladem reprezentantu Urugvaja.
Oglej si celoten članek

Sasha Alexander Aneff Rosso je postal najnovejši član domžalskega prvoligaša. Urugvajec, ki je s člansko ekipo treniral že nekaj časa in zaigral ter tudi zadel na dveh prijateljskih obračunih, je podpisal pogodbo do konca sezone. Če bo moštvo z njim zadovoljno in obratno, bi se lahko njegova slovenska avantura podaljšala za še eno leto

Športni direktor Domžal Matej Oražem je bil ob podpisu pogodbe zadovoljen: "Sasha je nekdanji mladi reprezentant Urugvaja, ki se želi uveljaviti tudi v Evropi. Njegov stil igre je drugačen od igralcev, ki jih trenutno imamo v klubu. Na nekajtedenski preizkušnji je zadovoljil zahteve strokovnega vodstva, ki mu bo na voljo že na naslednji tekmi v Celju." 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.