Okrepitvi za Maribor in Olimpijo

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Konec poletnega prestopnega roka na nogometni sceni je tudi v Sloveniji postregel z nekaj kadrovskimi spremembami.
Oglej si celoten članek

Nekateri klubi so že sporočili, da so se okrepili oziroma da so se poslovili od nekaterih igralcev - Koprčani kar od dveh, Domna Črnigoja in Marka Krivičiča, ki odhajata v tujino.

V Kopru so se poslovili od dveh igralcev. Črnigoj, mladi slovenski reprezentant, ki je v Kopru prvič za člansko selekcijo zaigral v sezoni 2012/13, odhaja v švicarski Lugano. Krivičič, še en mladi reprezentant Slovenije, pa bo kariero nadaljeval pri Bologni, kamor odhaja kot posojeni igralec z možnostjo odkupa, so zapisali na spletni strani.

V Domžalah so podaljšali sodelovanje z 18-letnim vezistom Janom Repasom, ki je sicer vzgojen v tem klubu, zdaj pa je sklenil triletno pogodbo. Domžalčani so sporočili še, da so prekinili pogodbo z urugvajskim napadalcem Sasho Aneffom. Po odhodu Žige Kousa v Celje se iz Radomelj, kjer je bil kot posojen igralec, vrača Žan Kumer. Senegalec Ousseynou Ndiaye pa je pridobil vso potrebno dokumentacijo za igranje v Sloveniji, tako da bo za Domžalčane prvič zaigral po reprezentančni prekinitvi 13. septembra.

Državni prvaki iz Maribora so sporočili, da je odslej njihov član Marko Janković, 20-letni zvezni igralec in mladi črnogorski reprezentant. Do konca sezone bo za vijoličaste igral kot posojen nogometaš grškega Olympiacosa, v sodelovanju je tudi klavzula za možnost odkupa.

Pri ljubljanski Olimpiji pa bo novinec Lucas Elias Ontivero, Argentinec je z zeleno-belimi podpisal pogodbo do konca koledarskega leta z možnostjo odkupa. Ontivero ima sicer večletno pogodbo z Galatasarayem, nazadnje je kot posojen igralec nastopal za madžarski Honved.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.