Okužen tudi MVP Super Bowla

Foto: EPA Super Bowl 50, Von Miller, Cam Newton
MVP Super Bowla izpred štirih let je zbolel.
Oglej si celoten članek

Von Miller, odlični obrambni igralec moštva Denver Broncos v ligi NFL ameriškega nogometa, se je okužil z novim koronavirusom, poročajo tuje agencije. Agent Joby Branion je za spletno stran lige NFL dejal, da po pozitivnem testu njegov varovanec počiva doma in da je glede na okoliščine dobro razpoložen. Miller bo o okužbi z virusom sars-cov-2 sicer javno spregovoril drevi.

Miller si je leta 2016 prislužil naziv najkoristnejšega igralca velikega finala lige NFL. V 50. Super Bowlu so Denver Broncos premagali Carolina Panthers s 24:10. Miller sodi med najboljše plačane obrambne igralce lige.

Legenda Zaradi koronavirusa umrl dolgoletni rekorder

Enaintridesetletni zvezdnik lige je postal drugi igralec, ki je zbolel s covidom-19, potem ko je to v sredo razkril tudi Brian Allen, igralec Los Angeles Rams, ki pa je medtem že prebolel virus, ki je v ZDA okužil že skoraj 700.000 ljudi.

Foto: EPA Von Miller

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.