Old Trafford je obnemel

Foto: Profimedia Romelu Lukaku
Sloviti stadion v Manchestru je bil priča hudi poškodbi domačega napadalca.
Oglej si celoten članek

Na tekmi 21. kola v Premier League je Manchester United na Old Traffordu gostil Southampton, dvoboj pa je zaznamovala grda poškodba domačega zvezdnika Romeluja Lukakuja. Belgijski napadalec jo je skupil že v osmi minuti tekme, ko je z glavo trčil v gostujočega nogometaša Wesleyja Hoedta.

Belgijec je po trku z nizozemskim branilcem brez zavesti obležal na zelenici, na terenu pa je za trenutek zavladala panika. Prihitela je zdravniška služba, po petih minutah pa so najdražjo okrepitev Uniteda v tem letu morali odnesti z nosili, na obrazu pa je imel Lukaku kisikovo masko. Gledalci so Belgijca z zelenice pospremili z aplavzom.

Dvoboj se je končal brez zadetka, Jose Mourinho in njegova četa pa so tako še tretjič zapored ostali brez zmage. Na lestvici je rdeče vrage na drugem mestu preskočil Chelsea.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:16 31. December 2017.

    Psnetek je neuporaben na podlagi avtorskih sralic.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.