"Old Trafford" napadle miši

Old Trafford, oziroma "Gledališče sanj" kot stadion v Manchestru imenujejo navijači nogometnega kluba, so napadle miši. Povsod jih je bilo ogromno.
Oglej si celoten članek

Poleg tega, da je Manchester United daleč od časov, ko so serijsko zmagovali tekme, so rdeče vrage doletele nove težave. "Gledališče sanj" so napadle miši. Old Trafford je imel z malimi glodavci težave že v letih 2006, 2010 ter 2012, zdaj pa so spet našle pot do legendarnega travnika.

Miši so opazili na južni tribuni stadiona, nekaj pa so jih našli celo v klubskih prostorih in restavraciji. Predstavnik za stike z javnostjo je zagotovil, da so težavo rešili. V bližini stadiona je eden glavnih kanalov kanalizacije. Prebivalci v okolici stadiona so prepričani, da težave nikoli ne bodo rešili.

Miš si je pobližje ogledala tudi derbi med Manchester Unitedom in Manchester Cityjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.