Ole še ni rekel zadnje: ostaja do 2016

Foto: EPA
Foto: EPA
Norveški biatlonec Ole Einar Bjørndalen se je odločil, da se ne bo upokojil, kot je napovedal na olimpijskih igrah v Sočiju, ampak bo vztrajal do svetovnega prvenstva v Oslu leta 2016.
Oglej si celoten članek

Ole Einar Bjørndalen, dobitnik 13 kolajn z zimskih olimpijskih iger, je preklical svojo napoved, da se po koncu letošnje sezone odpravlja v pokoj. Najuspešenjši biatlonec vseh časov je za norveški tabloid Verdens Gang (VG) razkril, da namerava tekmovati do svetovnega prvenstva, ki bo leta 2016 potekalo v Oslu.

''Prav je, da nadaljujem, ne morem zdaj odnehati,'' je dejal Bjørndalen, ki je v Sočiju osvojil dve zlati kolajni in po številu odličij prehitel še enega legendarnega Norvežana, smučarskega tekača Bjørna Dæhlieja, ki ima v svoji zbirki 12 olimpijskih odličij. ''Veliko lahko še ponudim in tega si zares želim,'' je dodal 40-letni Bjørndalen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.