Olimpija drevi začenja evropsko sezono

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Ljubljanska Olimpija se bo nocoj na tekmi drugega predkroga kvalifikacij za Evropsko ligo pomerila s slovaško Žilino.
Oglej si celoten članek

Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo ob 20.45 začeli evropsko sezono. Na prvi tekmi 2. predkroga Evropske lige bodo v Stožicah gostili slovaško Žilino. V ljubljanskem taboru upajo, da jim bo uspelo nadgraditi igro s sobotne prvenstvene tekme proti velenjskemu Rudarju (1:2), saj le tako lahko računajo na ugoden razplet.

Olimpija sicer Evropo začenja po ne ravno dobrem uvodu v domačo sezono, ko je najprej bila nemočna na superpokalni tekmi proti Mariboru, v prvem krogu državnega prvenstva pa je pokazala nekaj boljšo igro, a ostala brez točk proti Rudarju. Zdaj jih čaka Žilina, ki je igrala že 1. predkrog in v njem s skupnim izidom 6:3 izločila gruzijski Torpedo Kutaisi.

Žilina je sicer v minuli sezoni osvojila sedmo mesto v domačem prvenstvu, pred tem pa šestkrat osvojila naslov državnega prvaka. V sezoni 2010/11 je igrala tudi v skupinskem delu Lige prvakov. Slovaki bodo v Ljubljano dopotovali danes zvečer, na tekmi pa naj bi jih po napovedih spodbujalo 300 navijačev.

Kvalifikacije za Evropsko ligo, 2. predkrog, prva tekma:

ob 20.45
Olimpija Ljubljana – Žilina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:45 18. Julij 2013.

    mislim da bojo fantje pokazal jajca in da pokazejo tem slovakom kje je SLO.<br />gremo olimpijaaaaaaaaaaaaaaaa

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.