Olimpija ima novega trenerja

Foto: Anže Petkovšek olimpija jesenice
Trenerska rošada v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Strokovno vodstvo hokejskega kluba SŽ Olimpija je danes za glavnega trenerja članske ekipe potrdilo Jureta Vnuka, ki je na tem mestu zamenjal Andreja Brodnika. Pomočnik trenerja ostaja Matej Hočevar.

Glavni trener Jure Vnuk, predsednik kluba Tomaž Vnuk in igralci bodo na voljo za izjave v sredo, 17. januarja, ob 12.30 v Hali Tivoli.

Brodnik je ljubljansko moštvo zapustil po visokem porazu v sobotnem hokejskem derbiju na Jesenicah, zadnjem v rednem delu sezone alpske lige (AHL), ki so ga Ljubljančani izgubili z 2:7.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.