Olimpija in Frelih prekinila sodelovanje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Aktualni pokalni prvaki so se razšli z mladim vratarjem.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Olimpija se je razšel s 23-letnim vratarjem Žigo Frelihom. Frelih je za Olimpijo v minuli sezoni zbral 39 nastopov in skupaj z Olimpijo osvojil slovenski pokal.

Frelih se je v Ljubljano preselil lani avgusta, ko je z Olimpijo podpisal pogodbo za tri sezone. V Ljubljano se je preselil iz hrvaškega Inter Zaprešića.

Tržnica Aktualni prvaki z odmevno okrepitvijo

Sprememba sredine čaka tudi mladega 20-letnega napadalca Celja, Gašperja Koritnika. Trboveljčan ni več član Celja, potem ko je za celjski klub zbral 26 nastopov, ob tem pa uspel doseči štiri zadetke.

Pravni spor Končana saga med Barço in Neymarjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:55 28. Julij 2021.

    ****Nogometni klub Olimpija se je razšel s 23-letnim vratarjem Žigo Frelihom.**** NORMALNO. Ne vemo, kam gre, zaradi tega, Olimpija in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.