Olimpija le eno tekmo pred praznimi tribunami

Foto: ABA
Foto: ABA
Iz tabora Union Olimpije so sporočili, da bodo v EuroCupu le eno tekmo igrali pred praznimi Stožicami. Strokovni štab ostaja nespremenjen.
Oglej si celoten članek

Vodstvo mednarodnega tekmovanja EuroCup je Union Olimpijo v teh dneh obvestilo, da je ugodilo pritožbi kluba na določeno kazen za incident, ki se je pripetil na tekmi z Budivelnikom v sezoni 2013/2014. "Argumente Uniona Olimpije so prepoznali kot utemeljene in klubu zmanjšali kazen prepovedi nastopanja pred publiko s treh na eno tekmo," so zapisali pri Ljubljančanih.

Klub bo ob tem vendarle moral poravnati finančno kazen v višini 30.000 EUR, vrata Stožic pa bodo za gledalce zaprta ob prvi domači tekmi EuroCupa v prihajajoči sezoni 2014/2015. Razpored tekem v drugem najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju  bo znan po septembrskem žrebu tekmovanja.

Strokovni štab nespremenjen

Pred začetkom priprav Uniona Olimpije je znan tudi celotni strokovni štab članske ekipe za sezono 2014/2015. Kot že v lanski sezoni bodo glavnemu trenerju Alešu Pipanu asistirali pomočniki Andrej Žakelj, Luka Bassin in Saša Ogrizović. Vlogo glavnega fizioterapevta ekipe prevzema reprezentančni Gregor Zdolšek, v pomoč pa mu bosta bosta Izidor Mlačnik in Primož Kolarič, ki bosta ob delu s člansko ekipo delovala tudi v mladinskih kategorijah Uniona Olimpije. Zdravnik ostaja dr. Oskar Zupanc

Članska ekipa Uniona Olimpije bo priprave na sezono 2014/2015 začela v ponedeljek, 11. avgusta v dvorani Stožice.Trenutni kader sestavljajo Luka Rupnik, Paolo Marinelli, Jaka Brodnik, Sasu Salin, Dino Murić, Vasilije Vučetić, Gregor Hrovat, Blaž Mahkovic in Alen Omić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.