Olimpija namučila še Varese

Foto: Žurnal24 Pawel Kikowski je bil med bolj razpoloženimi zmaji.
Union Olimpija je odigrala še svojo drugo pripravljalno tekmo. Po nemškem Oldenburgu so varovanci Zorana Martiča namučili še italijanski Varese. Bilo je 79:75.
Oglej si celoten članek
Union Olimpija se je v svoji drugi letošnji pripravljalni tekmi pomerila z italijanskim Varesejem. Tekmo v Ogleju so dobili domačini z 79:75. Za zmaje so tokrat nastopili: Ožbolt, Kikowski, Nowakowski, Morina, Walsh, Radojević, Aleksandrov, K. Lorbek, Djordjević, Vončina, Šutulović in Lebendintsev. Zaradi lažje poškodbe mišice ni nastopil Edin Bavčić. Naslednji Olimpijin nasprotnik v pripravljalnem obdobju je Lokomotiv Rostov, ki ga vodi slovenski trener Sašo Filipovski. Tekma, sicer zaprta za gledalce, bo v torek, 8. 9., v Kranjski Gori.

Prijateljska tekma:

Varese : Union Olimpija 79:75
Strelci za Union Olimpijo: Walsh 17, Aleksandrov in Kikowski po 11
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.