Olimpija napredovala

Foto: Žurnal24 pavlin_olimpija_sps_02
V sredo so odigrali drugo kolo nogometnega pokala Hervis. V drugo kolo je po pričakovanjih napredovala ljubljanska Olimpija. Krka je presentila vodilno ekipo 2. SNL Aluminij iz Kidričevega.
Oglej si celoten članek
 

Pokal Hervis, 2. kolo

Krka : Aluminij 3:0
Mura 05 : Šentjur 3:1
Zavrč: K. Dravograd 1:0
Adria : Bonifika 1:5
T. Šenčur : Olimpija L. 0:1

V drugem kolu pokala Hervis se je med seboj pomerilo deset moštev, med njimi tudi pet drugoligašev. Seveda je bila večina oči uprta v Šenčur, kjer je gostovala Olimpija. Minimalne zmage pa so se veselili Ljubljančani. V edinem dvoboju drugoligašev je Mura v Fazaneriji s 3:1 odpravila Šentjur. Veliko presenečenje so pripravili igralci Krke, ki so kar s 3:0 ugnali vodilno ekipo druge lige Aluminij iz Kidričevega. Slednji je pred tekmo sicer izgubil najboljšega strelca ekipe Uroša Veseliča, ki je podpisal triletno pogodbo z Laskom iz Linza. Bonifika je gladko s 5:1 ugnala Adrio. Zavrč pa je z 1:0 ugnal edinega koroškega tretjeligaša Dravograd.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.