Olimpija našla novega napadalca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V spomladanskem delu sezone bo za Ljubljančane zaigral mladi nogometaš iz Gane.
Oglej si celoten članek

V taboru Olimpije se ozirajo za okrepitvami, s katerimi bi spomladi krenili v nadaljevanje obrambe naslova državnih prvakov. In kot kaže so eno že našli, poroča EkipaSN.

Gre za 18-letnega Issaha Abassa, ki je nazadnje v domovini igral za Asokwa Deportivo. Pred časom ga je preizkušal nizozemski AZ Alkmaar, a do dogovora ni prišlo. Že pred tokratnim reprezentančnim premorom pa se je pridružil zmajem in z njimi treniral.

Praktično že dogovorjen

Po poročanju EkipeSN je Abass praktično že dogovorjen za prestop v Olimpijo, ki pa se bo lahko zgodil šele po novem letu, ko se začne prestopni rok.

Abass je sicer napadalec, ki pa lahko igra tudi na krilu. Kadetski in mladinski reprezentant Gane bo tako zaostril konkurenco v ofenzivnem delu moštva, kjer se za mesta sedaj borijo Leon Benko, Etien Velikonja in Blessing Eleke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.