Olimpija obdarila navijače in pokazala nov dres

Nogometaši Olimpije odslej povsem zeleni.
Oglej si celoten članek

Okrepitev Za Olimpijo odslej tudi občasni reprezentant

NK Olimpija je pokazala svoj nov domači dres. Ta je odslej povsem zelen, tudi hlačke. Na njem pa je ob grbu mesta Ljubljane po novem tudi grb navijaške skupine Green Dragons, ki letos praznuje 30-letnico. Tudi Mariborčana na delu v Ljubljani Rok Kronavater in Matic Črnic sta priznala, da jima zelene pristoji.

Ob robu predstavitve dresa je klub 20 navijačev obdaril z vstopnico za sredino kvalifikacijsko tekmo lige prvakov s Qarabagom, ko bodo igralci tudi prvič nosili te nove drese. Nogometaši so izžrebali še pet srečnežev, ki prejmejo sezonsko vstopnico in peterico, ki je dobila nov Olimpijin dres. Člani navijaške skupine pa bodo imeli vso sezono 30-odstoten popust pri nakupu navijaških artiklov.

Istočasno kot SP Ne v Wimbledonu ne v Stožicah ne bodo prestavili tekme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.