Olimpija odslovila Radosavljevića, Anđelkovića in Apatiča

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane se je razšel s še tremi igralci. Aleksandar Radosavljević, Milan Anđelković in Tadej Apatič so sporazumno prekinili pogodbe s klubom, so sporočili iz Olimpije.
Oglej si celoten članek

Izkušeni nogometaši, ki so Olimpijo okrepili ob rezultatski krizi v jesenskem delu prvenstva, so se tako hitro poslovili od igranja za klub iz prestolnice, ki tako pospešeno nadaljuje kadrovske spremembe v želji po finančni in rezultatski stabilnosti.

"Do konca tekmovalne sezone je cilj uveljaviti nekatere mlade, domače igralce in v skladu s tem smo se sporazumno razšli s tremi nogometaši, ki sem jim zahvaljujem za prispevek v jesenskem delu sezone. V naslednjih mesecih želimo sestaviti okostje ekipe, ki bo nosila glavnino bremena v prihodnosti. Želim si mlado, živahno, poletno Olimpijo. V skladu s tem smo v pogovorih z nekaterimi nogometaši, kmalu bomo javnosti sporočili imena prvih novincev," je za spletno stran kluba povedal športni direktor Sašo Udovič.

Že pred tem se je Olimpija poslovila od Đorđeja Ivelje, Nikole Nikezića, Zajka Zebe in Davorja Bagarića.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:57 6. Januar 2014.

    Ste se na ta način zahvalili Anđelkoviću za zmagoviti gol v Kopru? Bedniki...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.