Olimpija podpisala še s Kostićem

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Ljubljanska Olimpija se je po Matiji Škarabotu okrepila še s srbskim vezistom Miroljubom Kostićem.
Oglej si celoten članek

Dan po sklenitvi pogodbe z Matijo Škarabotom je vrste Olimpije okrepil še 25-letni Srb Miroljub Kostić. Defenzivno usmerjeni vezist je na dveh odigranih tekmah prepričal stroko, so danes sporočili iz kluba. Z Olimpijo je sklenil pogodbo do konca te sezone, klub pa jo ima možnost podaljšati še za dodatno leto.

Kostić je v prejšnji sezoni z Jagodino osvojil srbski pokal, po menjavi trenerja pa je odšel v drugo ligo. Tam je zadnjega pol leta igral za Spartak iz Surdulice, blizu svojega doma na jugu Srbije.

"Fantje so me odlično sprejeli. Olimpiji želim pomagati do čim boljšega mesta na lestvici in - če bo možno - z njo osvojiti pokal," je po podpisu pogodbe dejal Kostić, ki bo na dresu nosil številko 2. "Prvič imam priložnosti trenirati pod vodstvom Milorada Kosanovića. Odnosi so zelo korektni, delamo dobro, vse je super."

Tudi športni direktor Olimpije Sašo Udovič je ob podpisu zelo zadovoljen:"Prinesel bo dozo agresivnosti in zanesljivosti na svojem igralnem mestu. Odkar je tu, je pokazal, da ima to, kar smo iskali, in kar bo Olimpijo v spomladanskem delu sezone naredilo še močnejšo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.