Olimpijo okrepila srbski ter moldavijski napadalec

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Olimpiji sta se pridružila še srbski napadalec Bosić ter Moldavijec Mihail Caimacov.
Oglej si celoten članek

Nogometni klub Olimpija je na svoji spletni strani potrdil novo okrepitev. To je 19-letni Radivoj Bosić, ki se bo v Ljubljano preselil iz švicarskega drugoligaša FC Wil 1900. Bosić je z ljubljansko zasedbo sklenil dvoletno pogodbo.

Krilni napadalec je velik del nogometnega znanja pridobil pri Crveni zvezdi, v mladinskih selekcijah pa je nosil tudi dres beograjskega Grafičarja in Partizana. K švicarskemu drugoligašu je odšel lani ob vstopu v člansko kategorijo.

Foto: Twitter Radivoj Bosić

Bosić je bil v preteklosti tudi član mladinskih reprezentanc Srbije, za selekciji U17 in U19 je zabeležil 10 nastopov.

"Vesel sem, da sem se na preizkusu izkazal in ostal tukaj, saj je Olimpija velik klub. Upam, da bom skozi treninge in predstave na tekmah izpolnil pričakovanja trenerja in strokovnega štaba," je ob podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal 183 centimetrov visoki nogometaš.

 

K Olimpiji še en mladi nogometaš

Pri Olimpiji pa so prav tako potrdili, da so v svoje vrste zvabili še enega mladega nogometaša, in sicer bo kot posojeni igralec hrvaškega drugoligaša NK Osijek ll za Ljubljančane igral 22-letni Mihail Caimacov.

Igralec je nogometno šolo zaključil v Moldaviji pri klubu Šerif Tiraspol, s katerim je zaigral v mladinski izvedbi lige prvakov. Še kot mladinec je trikrat zaigral tudi za člansko ekipo Šerifa, ki je osvojila naslov državnega prvaka. Po prestopu v Osijek je zabeležil 16 nastopov za drugo moštvo in en nastop za prvo ekipo. Nastopal je tudi za moldavsko mlado reprezentanco in za ekipo do 21 let zbral pet nastopov.

"Zelo sem zadovoljen, da sem prišel na posodo k Olimpiji. Želim si prislužiti priložnost za igranje in pomagati ekipi pri osvajanju čim boljših rezultatov," je ob sklenitvi sodelovanja za spletno stran kluba dejal Caimacov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.