Olimpija: Ponudbe za Šporarja ni bilo

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Pri Olimpiji trdijo, da informacije o odhodu prvega strelca slovenskega prvensrva, ne držijo.
Oglej si celoten članek

Ni skrivnost, da za Andraža Šporarja, ki je v prvi slovenski ligi dosegel 17 golov na 18 tekmah, obstaja precejšnje zanimanje, a pri ljubljanskem klubu zanikajo informacije, da bi napadalec že sklenil dogovor s serijskim švicarskim prvakom Baslom.

Kot prvi je selitev mladega slovenskega reprezentanta v Švico včeraj na twitterju omenil nekdanji direktor Olimpije Sanel Konjević, trenutno vodstvo ljubljanskega prvoligaša pa trdi, da še ni prejelo uradne ponudbe za nogometaša, ki si ga sicer želijo tudi v Nemčiji in na Otoku. Sedanji direktor kluba Ranko Stojić je izrazil presenečenje ob informaciji. Šporar ne zadnji tekmi državnega prvenstva ni zaigral, poškodovano ima stopalo, ob trenutni situaciji pa najverjetneje ne bo nastopil tudi v zadnjem kolu jesenskega dela, ko zmaji gostujejo pri zadnjeuvrščenemu Krškemu.

Basel naj bi po govoricah za Šporarja odštel vsaj tri milijone evrov, s tem pa bi padel tudi rekord pri prestopu igralca iz slovenske lige v tujino. Olimpija naj bi tako zaslužila več kot Maribor ob prodaji Josipa Iličića Palermu in Celje ob prestopu Benjamina Verbiča k F.C. Copenhagenu.

Basel naj bi v kratkem sicer zapustil 18-letni švicarski reprezentant Breel Embolo. Nova mlada zvezda evropskega nogometa je bila sicer rojena v Kamerunu, za Švico pa je v sedmih nastopih zabila že en zadetek. Najstnik je v dresu Basla že odigral 72 tekem in pri tem dosegel 26 zadetkov, večino časa pa prebije na krilu. Zanj naj bi se resno zanimali pri Arsenalu, Tottenhamu, Juventusu, Fiorentini in Wolfsburgu, a postavljena cena naj bi znašala kar 20 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.