Olimpija potrdila Jovićevo selitev

Foto: SPS/nkolimpija.si
Foto: SPS/nkolimpija.si
Vodstvo Olimpije je danes zjutraj potrdilo, da se branilec Boban Jović seli k Wisli iz Krakowa
Oglej si celoten članek

"Olimpija in Wisla Krakow sta po dolgotrajnih pogajanjih le našli skupen jezik za končni dogovor o prestopu desnega bočnega branilca Bobana Jovića, ki se bo novim soigralcem na Poljskem pridružil v začetku prihodnjega tedna," so zapisali v izjavi za javnost na spletni strani ljubljanskega kluba.

23-letni Jović je v zeleno-belem dresu skupno odigral 171 tekem in prispeval 13 zadetkov ter 12 podaj. V prvoligaškem tekmovanju je zbral okroglih 15 nastopov, v katerih je zabeležil 10 zadetkov in 11 podaj, zadetek in podajo pa je prispeval tudi v 13 nastopih za Olimpijo v evropskih tekmovanjih. V jesenskem delu Prve lige Telekom Slovenije je Jović za zmaje odigral 18 tekem in k četrtemu mestu svojega sedaj že bivšega kluba prispeval štiri podaje.

Več na Goal.com/si/.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.