Olimpija pripeljala nadarjenega branilca in izkušenega napadalca

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Nogometaši ljubljanske Olimpije bodo v četrtek igrali prvo tekmo 3. kroga kvalifikacij za Evropsko ligo proti finskemu prvaku HJK Helsinki. Danes pa so državni prvaki svoje vrste okrepili z dvema novima igralcema.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz kluba, sta Zmajčka uradno postala napadalec Ivan Lendrić in branilec Jan Gorenc. Oba sta podpisala dvoletno pogodbo.

Devetnajstletni srednji branilec Gorenc je v Olimpijo prišel iz Krškega, kjer je odigral 33 prvenstvenih tekem in dosegel en gol.

Sedemindvajsetletni Lendrić pa je nazadnje igral za francoski Lens. Pred tem je igral v dresu Željezničarja, kjer je na 72 prvenstvenih tekmah dosegel kar 42 golov in dodal še sedem asistenc. Lendrić je začel igrati v splitskem Hajduku, v karieri pa je med drugim igral še za Zrinjski, Zulte Waregem, Lokomotivo Zagreb in Celje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.