Olimpija tri mesece brez Murića

Foto: Žurnal24 Jure Zdovc bo moral najti nadomestilo za Dina Murića. (Foto: Benjamin Kovač)
Po četrtkovi evroligaški tekmi z Maccabijem krilni košarkar Uniona Olimpije Dino Murić ni bil slabe volje samo zaradi poraza. Izkazalo se je, da upravičeno, saj bo zaradi poškodbe kolena počival tri mesece.
Oglej si celoten članek
Galeriji iz Stožic:
tekma in navijači.

Košarkar Uniona Olimpije Dino Murić si je na tekmi z Maccabijem poškodoval koleno. Petkovi podrobni pregledi in magnetna resonanca so pokazali, da gre za pretrgano kolensko kolateralno vez, kar pomeni, da bo mladi slovenski košarkar moral počivati približno tri mesece. K sreči so križne vezi v kolenu po udarcu ostale cele in operacija ne bo potrebna.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.