Olimpija tudi v drugo klonila proti Albi

Foto: Žurnal24 Jagodnik je bil še pred dnevi del zgodovinskega uspeha slovenske reprezentance v

Your browser doesn’t support HTML5 video

Potem ko je Olimpija v ponedeljek izgubila prvo pripravljalno tekmo za štiri točke (76:80), je v torek proti Albi klonila zgolj za točko (70:71). V videu poglejte utrinke s prve tekme proti Albi.
Oglej si celoten članek

Druga Olimpijina pripravljalna tekma v Berlinu proti Albi je bila še bolj izenačena kot prva. Tudi tokrat je zmaga ostala doma, z 71:70 so bili boljši Nemci. Pri Olimpiji se je znova izkazal Goran Jagodnik, ki se je ekipi pridružil šele pred dvema dnevoma. Potem ko je na prvi tekmi dosegel 12, je tokrat v statistiko vpisal 19 točk. Omeniti velja še dosežka Aloysiusa Anagonye (13 točk in devet skokov) ter Klemna Lorbka (4 točke in kar devet podaj).

Alba Berlin : Union Olimpija 71:70
Jagodnik 19, Salin 13 , Anagonye 13 + 9 skokov Šehović 10, Markota 7, Lorbek 4+9 podaj

V ponedeljek prvi pripravljalni poraz
Kot so zapisali pri ljubljanskem klubu, so varovanci trenerja Jureta Zdovca celoten dvoboj dihali za ovratnik čvrstim domačinom, ki so nastopili v popolni postavi, saj jih kmalu čakajo kvalifikacije za letošnjo Evroligo. V zelenem dresu je znova blestel dvojec Aloysius Anagonye (18 točk in osem skokov) in Sasu Salin (12 točk, od tega tri trojke). Za zmaje je debitiral Goran Jagodnik, ki z ekipo do tekme še ni opravil treninga. Jagoda je dosegel kar 12 točk.

Na prvi pripravljalni tekmi pred sezono 2010/11 so Ljubljančani gladko premagali ukrajinskega Himika (78:64), na drugi pa je padel Hemofarm (75:72).

Pripravljalna tekma

Alba : Union Olimpija 80:76
Anagonye 18, Ožbolt 13, Salin in Jagodnik 12

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.