Olimpija v 2. kolu pokala proti Kopru

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Žreb parov drugega kola pokala Slovenije, ki so ga opravili v prostorih Nogometne zveze Slovenije, je določil, da se bodo Domžalčani, branilci lovorike, pomerili z ekipo Zavrča. Finalisti lanskega tekmovanja Mariborčani pa so za tekmece dobili ekipo Adria Miren.
Oglej si celoten članek

Tekme drugega kola pokalnega tekmovanja bodo na sporedu 14. septembra. Edini povsem neprvoligaški par je OdranciBravo 1 Interblock, na sporedu pa bosta še dva povsem prvoligaška obračuna, med Luko Koper in ljubljansko Olimpijo ter Triglavom in CM Celjem. V drugih parih pa so, tako kot v domžalskem in mariborskem, ob prvoligaških ekipah še moštva iz nižjih lig: Šentjur se bo pomeril z velenjskim Rudarjem, Tolmin s Hit Gorico in Garmin Šenčur z Nafto.

Pari drugega kola nogometnega Hervis pokala Slovenije:

Šentjur – Rudar Velenje
Luka Koper – Olimpija Ljubljana
Adria Miren – Maribor
Tolmin – Hit Gorica
Garmin Šenčur – Natfa
Odranci – Bravo 1 Interblock
Zavrč – Domžale
Triglav – CM Celje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.