Olimpija v Šenčurju

Foto: Žurnal24 olimpijabezigrad_main_despot
V drugem kolu nogometnega pokala Hervis se bo ljubljanska Olimpija odpravila na gostovanje v Šenčur, Mura pa bo doma gostila Šentjur. Tekme bodo 3. septembra.
Oglej si celoten članek
 

Pokal Hervis, pari 2. kola

Krka : Aluminij
Mura 05 : MU Šentjur
Zavrč : Koroška Dravograd
T. Šenčur : Olimpija L.
Adria : Bonifika

Prihodnjo sredo, 3. septembra, bo na sporedu drugo kolo slovenskega nogometnega pokala Hervis. Tekme bodo na sporedu ob 16. uri. Krka se bo pomerila z Aluminijem, Mura 05 s Šentjurjem, Zavrč s Koroško Dravogradom, šenčurski Tinex z ljubljansko Olimpijo, Adrija pa z Bonifiko. Prvoligaši bodo tekmovanje začeli v 3. kolu tekmovanja, naslov prvaka pa brani ljubljanski Interblock, ki je lani v velikem finalu z 2:1 ugnal Maribor.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.