Olimpija z Jagodnikom po zmago

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenska predstavnika v 24. krogu Lige ABA danes čakata naporni gostovanji. Union Olimpija se bo pomerila z madžarskim Szolnokom (19.00), Krka pa z Budućnostjo iz Podgorice (21.00).
Oglej si celoten članek

"Čaka nas zahtevno gostovanje pri Szolnoku, ki je dobra ekipa. Ne glede na to, da smo jih v letošnji sezoni že trikrat premagali, bodo domačini naredili vse, da pred svojo publiko slavijo zmago. Na srečanje moramo biti dobro fokusirani in pripravljeni na vse, da potrdimo zmago iz Skopja. Naš cilj je, da gremo iz tekme v tekmo in zmagujemo," je pred potjo na Madžarsko povedal trener Union Olimpije Memi Bečirović, ki bo lahko drevi računal tudi na pomoč veterana Gorana Jagodnika.

"Čim prej si želimo zagotoviti mesta na lestvici Lige ABA, ki peljejo v evropski pokal za naslednjo sezono. Za ovratnik nam dihata Metalac in Krka, posredno pa lovimo tudi četrto mesto, ki je možnost zgolj, če Cedevita na našo srečo naredi kakšno napako v zadnjih treh krogih Lige ABA. Seveda, vse to ob predpostavki, da mi zmagujemo. Vse to nam predstavlja velik cilj in motivacijo," je dodal Bečirović.

Proti Budućnosti brez pritiska

Novomeščani so v Podgorico odpotovali v zdesetkani zasedbi, tako da so možnosti za morebitno presenečenje proti trenutno drugouvrščeni zasedbi regionalne lige minimalne. Trener Krke Aleksandar Džikić priznava, da bo njegova zasedba v tekmo vstopila brez posebnega pritiska.

"Budućnost VOLI je odlično moštvo. So na ravni Crvene zvezde Telekom in temu primerne so njihove ambicije po igranju v Evroligi. Niso najbolj konstantni v svojih predstavah, a je to zaradi sprememb v postavi in krepitvi moštva s Paunićem in Subotićem tudi pričakovano. Zagotovo bodo pod pritiskom  zmage, mi pa smo realno brez kakršnegakoli imperativa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.