Olimpija z novo tujo okrepitvijo

Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
Foto: SPS/NK Olimpija Ljubljana
V ljubljanskem klubu bo odslej igral romunski vezist Alexandru Cretu.
Oglej si celoten članek

Nogometaše Olimpije je tik pred vstopom v novo leto okrepil nov igralec. Za tri leta in pol je zvestobo Ljubljančanom obljubil 24-letni romunski vezist Alexandru Cretu.

"Ni skrivnost, da smo Alexandruja spremljali že dalj časa. Osebno sem se večkrat prepričal o njegovi kakovosti; v prvi vrsti ga krasi hitrost, kar je precej nenavadno za tako visokoraslega nogometaša. Je tudi agresiven in odličen v igri z glavo. Gre za profil igralca, ki smo ga iskali vse od uvodnega dne, ko sem prišel v klub. Verjemite, da bo kmalu potrdil moje besede in postal zelo pomembna okrepitev za Olimpijo," je prihod Romuna pospremil športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić.

Cretu (189 cm) je bil od 2010 član romunske ekipe Politechnica. "Uvodni vtisi ob prihodu v Ljubljano so več kot pozitivni. Prispel sem v klub z bogato tradicijo in izjemnimi navijači, ki znajo pričarati pravo nogometno vzdušje. Z Olimpijo želim ubraniti naslov državnega prvaka in kasneje čim uspešneje predstavljati naš klub v evropskih kvalifikacijah. V slovenski prestolnici želim pustiti globok pečat in če bo kot posledica dobrih iger v prihodnosti prišla na moj naslov kakšna zanimiva ponudba, bi se želel preizkusiti v eni od močnejših evropskih lig," pa je dejal Cretu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.