Olimpija za 100 let proti Partizanu

Foto: Žurnal24 23. junija bo v Stožicah gostoval Partizan. (Foto: Nik Rovan)
Nogometaši Olimpije se bodo v okviru proslave stoletnice nogometa v Ljubljani 23. junija pomerili z beograjskim Partizanom.
Oglej si celoten članek

Stoletnico organiziranega igranja nogometa bodo slavili v čast ustanovitve prvega slovenskega nogometnega kluba Ilirija, ki je nastal 9. maja 1911 na zgodovinskem sestanku v gostilni Roža v Ljubljani.

Beograjski črno-beli trenutno veljajo za najbolje organiziran klub na področju nekdanje Jugoslavije in so v prejšnji sezoni igrali v ligi prvakov. Partizan je naslov državnega prvaka v svoji zgodovini osvojil 23-krat (11-krat v stari jugoslovanski ligi), 12-krat je bil pokalni prvak, leta 1966 pa je igral tudi v finalu starega pokala prvakov.

Tekma v Stožicah se bo začela v večernem terminu, so še sporočili iz ljubljanskega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.