Olimpija začela s porazom

Foto: Žurnal24 Pawel Kikowski je bil med bolj razpoloženimi zmaji.
Union Olimpija je odigrala prvo tekmo v novi sezoni. Peterica potrjenih igralcev za novo sezono je skupaj z osmimi mladinci s 67:71 klonila proti nemškemu Oldenburgu.
Oglej si celoten članek
 

Pripotoval Kikowski

V Ljubljano je prispel Pawel Kikowski. Triindvajsetletnik je kot zadnji izpadel iz poljske reprezentance pred prihajajočim evropskim prvenstvom. Kikowski se bo prvi ekipi pridružil to soboto, s klopi pa si je ogledal pripravljalno tekmo proti Oldenburgu. Zmaji še vedno čakajo na vrnitev Vlada Ilievskega ter reprezentatov Jake Klobučarja in Vladimirja Golubovića.

Union Olimpija se je prvič v novi klubski sezoni preizkusila na prijateljski tekmi. V Zrečah je petim igralcem, ki bodo zagotovo nastopali za člansko ekipo, pomagalo osem mladincev. Nasproti jim je stal Oldenburg, nemški prvak in novinec v Evroligi, ki je na pripravah v Sloveniji. Nemci so nastopili v popolni postavi in slavili z rezultatom 71:67. Vendarle je razredčena ekipa Olimpije pustila dober vtis. Nemanja Aleksandrov je bil s 17 točkami najboljši zmaj. Poleg njega so igrali še: Ožbolt, Walsh, Djordjević, Bavčić, Radojević, Nowakowski, Šutulović, Klemen Lorbek, Grum, Vončina in Špan. Center Radojević je dosegel 14 točk, 13 jih je dosegel Ožbolt, osem pa Walsh. Najboljši podajalec ekipe je bil Djordjević s štirmi podajami. V soboto čaka Union Olimpijo nova pripravljalna tekma v Italiji z Varesejem.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.