Olimpija začenja evropsko zgodbo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni prvak, ljubljanska Olimpija, bo drevi ob 20.30 v Stožicah začel svoje evropsko potovanje.
Oglej si celoten članek

Zeleno-bele na prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov čaka slovaški Trenčin. Čeprav imajo Ljubljančani nekaj težav s poškodbami, pa napovedujejo boj za zmago in napredovanje.

Trener Rodolfo Vanoli na obračunu s Slovaki zagotovo ne bo mogel računati na vratarja Nejca Vidmarja, branilca Nemanjo Mitrovića in vezista Roka Kronavetra, vprašljiv pa je tudi Nik Kapun. Kljub temu verjamejo, da bo ekipa, ki bo pritekla na igrišče, povsem konkurenčna. Spomnimo, v prestopnem roku so se Ljubljančani okrepili z Andražem Kirmom, Etienom Velikonjo, Leom Ejupom in Đorđejem Crnomarkovićem.

Eden ključnih igralcev pa bo kapetan Darjan Matić, ki Trenčin vidi kot premagljivo oviro. "Trenčin je premagljiv, igra moderen nogomet, pritiska visoko, ampak s tem pušča prostor, ki ga bomo skušali izkoristiti. Zagotovo imamo več možnosti, kot jih je imela Portugalska pred evropskim prvenstvom," pred tekmo pravi Matić.

Povratna tekma bo prihodnji teden na Slovaškem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.