Olimpijci bodo še naprej pili Coca Colo

Foto: Epa coca-cola kokakola
Mednarodna korporacija in Mok sta sklenila sodelovanje do leta 2032.
Oglej si celoten članek

Mednarodni olimpijski komite je danes sporočil, da se je na zasedanju v Lozani dogovoril za novo pokroviteljsko pogodbo s podjetjem Coca-Cola, ne ravno zgledom zdravega življenjskega sloga.

Coca-Cola, ki že vrsto desetletij finančno podpira Mok in olimpijske igre, in krovna olimpijska organizacija sta podaljšala sodelovanje za 12 let, do OI 2032.

Tako bo podjetje Coca-Cola vpeto v olimpijsko gibanje več kot 100 let, so še sporočili iz sedeža Moka, kjer bodo danes izbirali gostitelja zimskih olimpijskih iger leta 2026.

Kot enega glavnih pokroviteljev pa so v olimpijsko družbo sprejeli kitajsko podjetje Mengniu Dairy Company.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.