Olimpiji zelena luč za ligo Ebel

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Hokejski klub HDD Olimpija je izpolnil vse pogoje za nastop v ligi Ebel.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski hokejski klub HDD Olimpija, ki je pred mesecem dni dobil zeleno luč za nadaljevanje sodelovanja v ligi Ebel, a tudi pogoj, da mora poplačati zaostale obveznosti do igralcev iz sezone 2015/16, je danes tudi dokončno ostal član lige Ebel. V njej bo v sezoni 2016/17 sodelovalo 12 ekip iz petih držav, tudi slovenski državni prvak.

V sredo, 15. junija, so iz Tivolija sporočili, da so poslali zahtevano dokumentacijo vodstvu tekmovanja. "Veseli nas, da je HDD Olimpija Ljubljana izpolnila vse zahtevane pogoje in bo lahko nadaljevala z dolgoletnim sodelovanjem v našem tekmovanju," je pojasnil predsednik lige Peter Mennel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.