Olimpijin zvezdnik zaradi poškodbe že zaključil sezono

Foto: Profimedia
Olimpija bo do konca sezone nastopala brez Matica Črnica.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Olimpije bodo do konca spomladanskega dela prvenstva morali igrati brez Matica Črnica. Ljubljanski nogometaš, sicer Mariborčan, si je na zadnji tekmi pred reprezentančno prekinitvijo poškodoval koleno in ga čaka približno petmesečno okrevanje.

Črnic jo je skupil prav na derbiju z Mariborčani, na katerem je 16. marca vstopil v igro v 53. minuti.

Veliki derbi Tresla se je gora, rodila se je miš

"Poškodba je kar huda, staknil jo je na derbiju, gre pa za težave s hrustancem. Matic je bil v začetku tedna že operiran, čaka pa ga približno pet mesecev okrevanja," je zdravstveno stanje Črnica podal trener Rober Pevnik.

Črnic je v Ljubljano prišel julija lani, šestindvajsetletni krilni igralec ima z Ljubljančani pogodbo do poletja 2020.

Ljubljančani bodo prvenstvo nadaljevali v soboto z lokalnim derbijem v Domžalah, za vodilnimi Mariborčani imajo po 23 krogih 10 točk zaostanka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.