Olimpijo okrepil Ranić

Foto: Boštjan Tacol Trener Olimpije Dušan Kosič bo lahko v nadaljevanju sezone računal tudi na Sašo
Pri ljubljanski Olimpiji so poskrbeli za prvo okrepitev v zimskem prestopnem roku. V zmajevo gnezdo prihaja Saša Ranić, nekdanji član HiT Gorice, ki si je nazadnje kruh služil v Grčiji.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Olimpija iz Ljubljane se je okrepil z nekdanjim vezistom HiT Gorice Sašo Ranićem. Olimpija je z 29-letnim nogometašem, ki je bil zadnje tri sezone član grške Verie, podpisal pogodbo do konca sezone, poroča spletna stran ljubljanskega kluba.

"Zelo sem zadovoljen, po dolgem času sem spet na domačih travnatih zelenicah. Ve se, kaj pomeni Olimpija, in lahko mi je le v čast, da bom zaigral tu v Ljubljani. Verjamem, da jim lahko pomagam, saj potrebujejo takega tipa igralca, kot sem jaz, in prav gotovo bomo skupaj naredili dober rezultat, prišli do želene Evrope," je za spletno stran Olimpije povedal Ranić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.