Olimpijo okrepil še en napadalec

Foto: Benjamin Kovač
Foto: Benjamin Kovač
Hokejiste Olimpije je okrepil 25-letni kanadski napadalec Alexander Imbeault, ki je nazadnje igral na Norveškem v dresu Stavangerja.
Oglej si celoten članek

Severnoameriško hokejsko tržišče je aktivno ponoči po slovenskem času in tudi noč na petek je ljubljanski Olimpiji prinesla novega hokejista. Gre za 25-letnega kanadskega napadalca Alexandra Imbeaulta, ki je s slovenskimi prvaki podpisal enoletno pogodbo.

Imbeault je večino svoje kariere odigral v ligi ECHL in na 249 tekmah dosegel 11 golov in 137 podaj. Lani je najprej nastopal za Sagueney v ligi LNAH in na 22 tekmah dosegel 11 golov in 26 podaj, nato pa odšel na Norveško in v dresu Stavangerja na 22 tekmah vpisal 14 golov in 10 podaj. V sezoni 2009/10 je kratek čas igral tudi za Slavio iz Prage.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.