Olimpijska prvakinja bo izpustila celotno sezono, tudi ZOI

Foto: Epa
Foto: Epa
Olimpijske prvakinje Lundbyjeve ne bo v Pekingu.
Oglej si celoten članek

Olimpijska prvakinja v smučarskih skokih Maren Lundby bo izpustila celotno sezono 2021/22 in v Pekingu tako ne bo branila naslova iz Pyeongchanga 2018. Odločitev je 27-letna Norvežanka potrdila v pogovoru za norveško televizijo NRK, poroča nemška tiskovno agencija dpa.

Olimpijska prvakinja pravi, da se je njeno telo v zadnjem času spremenilo "zaradi naravnih razlogov". Ni pa sama pripravljena žrtvovati karkoli, da bi bila v Pekingu lahko konkurenčna najboljšim. "Raje imam dolgo kariero," je še dejala skakalka.

Lundbyjeva je zablestela leta 2018 z olimpijsko zmago, letos marca pa je v Oberstdorfu kot prva v zgodovini osvojila naslov svetovne prvakinje na veliki skakalnici.

Igre v Pekingu bodo na sporedu med 4. in 20. februarjem prihodnje leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.