Olimpijska prvakinja drsalke obesila na klin

Foto: Epa Ksenija Stolbova
Ruska drsalka ni navedla razloga za presenetljivo odločitev.
Oglej si celoten članek

Rusinja Ksenija Stolbova, olimpijska prvakinja iz Sočija leta 2014, se je v sredo upokojila, poročajo tiskovne agencije. Osemindvajsetletnica je skupaj z nekdanjim partnerjem Fedorjem Klimovom pred šestimi leti osvojila zlato na ekipni tekmi ter srebro v kategoriji športnih parov.

S Klimovom sta osvojila tudi srebro na svetovnem prvenstvu pred šestimi leti, štirikrat pa sta stala na stopničkah na evropskih prvenstvih. Stolbova sicer ni podala razloga, zakaj se je odločila za upokojitev. V letošnji sezoni je nastopila zgolj na eni tekmi z novim partnerjem Andrejem Novoselovom, potem ko se je Klimov leta 2018 posvetil trenerski karieri.

Takrat z nekdanjim partnerjem nista nastopila na olimpijskih igrah v južnokorejskem Pyeongchangu, potem ko ju posebni odbor Mednarodnega olimpijskega komiteja ni izbral med posebnimi povabljenci v njuni kategoriji.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.