Olimpijska prvakinja spet poškodovana

Foto: Epa Sally Pearson
Nedavno se je vrnila po več kot enoletni odsotnosti.
Oglej si celoten članek

Olimpijska in dvakratna svetovna svetovna prvakinja Sally Pearson iz Avstralije se je znova poškodovala. Prek Instagrama je sporočila, da zaradi manjše natrganine stegenske mišice ne bo mogla tekmovati dva do tri tedne, njen nastop na svetovnem prvenstvu v Dohi pa ni vprašljiv.

Prvič po več kot letu dni premora je tekmovala v začetku aprila in zmagala na domačem prvenstvu v Sydneyju. S časom 12,99 sekunde je dobila kvalifikacije na 100 m ovire, potem pa v finalu zaradi dehidracije v zelo vročem dnevu ni nastopila.

Pred tem zaradi poškodbe Ahilove tetive ni tekmovala 14 mesecev.

Dvaintridesetletna Pearsonova je zlato na OI osvojila leta 2012 v Londonu, svetovna naslova na prostem leta 2011 in 2017, leta 2012 pa tudi v dvorani na 60 m ovire.

Foto: Epa Sally Pearson

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.