Olimpijskega prvaka aretirali zaradi vandalizma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Shaun White, deskar na snegu je vinjen razbijal po hotelski sobi. Policija ga je aretirala.
Oglej si celoten članek

Mestna policija v Nashvillu je sporočila, da so jih na pomoč poklicali v hotel Loews Vanderbilt, kjer je Shaun White ob dveh zjutraj v vinjenem stanju razgrajal in razbijal, piše USA today.

Pobegniti poskušal s taksijem

Po besedah uslužbenca v hotelu je White sprožil požarni alarm in razbil telefon, hotelsko osebje pa je moralo evakuirati vse goste. Po podatkih policije je White poskušal pobegniti s taksijem, kar pa mu je preprečil eden izmed gostov, ki se je s taksistom dogovoril, da pokličeta policijo. Ko je White to slišal, naj bi gosta brcnil in peš zbežal. Gost je stekel za njim, pri prerivanju se je White udaril v glavo in je bil prepeljan v bolnišnico, kjer so mu rano oskrbeli.

White svojih dejanj ni želel priznati, zato ga je morala policija aretirati, in sicer zaradi opitosti in vandalizma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.