Olimpijskemu podprvaku grozi dosmrtni zapor zaradi posilstva mladoletnice

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdaj veliki junak, zdaj pošast.
Oglej si celoten članek

Južnokorejska judoistična zveza je izrekla doživljenjsko prepoved tekmovanj Wang Ki-chunu, dobitniku srebrne kolajne na olimpijskih igrah 2008 v Pekingu. Razlog za kazen je obtožba spolnega napada na mladoletno osebo.

Foto: Epa Wang Ki-Chun

Enaintridesetletni Wang Ki-chun je športno slavo požel, potem ko je v kategoriji do 73 kilogramov v Pekingu prišel do srebra, pa čeprav si je v dvobojih pred tem zlomil rebra.

Aretirali so ga ta mesec na podlagi obtožb za spolni napad na mladoletno osebo. Če bo spoznan za krivega, mu grozi dosmrtna ječa. Wang ima sicer sedem dni časa za pritožbo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:21 14. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.