Olimpijski nastop končal v bolnišnici

Foto: Žurnal24 Janos Baranyai se je po poškodbi zvijal po tleh. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Madžarski dvigovalec uteži Janos Baranyai ni pričakoval, da bo olimpijski nastop zaključil v pekinški bolnišnici. Med nastopom si je namreč hudo poškodoval desno roko.
Oglej si celoten članek
 

Poglejte še

Olimpijske igre Peking 2008 na zurnal24.si

Madžar Janos Baranyai na olimpijskih igrah v Pekingu svojo državo zastopa v dvigovanju uteži. Na tekmovanju pa je staknil sila neugodno poškodbo. Med poskusom dvigovanja 148 kilogramov si je hudo poškodoval desno roko. Baranyai, ki nastopa v kategoriji do 77 kilogramov se je od bolečin zgrudil po tleh. Nemudoma so ga odpeljali v bolnišnico. Kako težka je poškodba pa zaenkrat še ni znano. Nesrečnemu Madžaru vsekakor želimo, da poškodba ni tako grda kakor zgleda.

 

Vroče novice iz Pekinga

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.