Olimpijski prvak se je znova poškodoval, tokrat na dopustu v Avstraliji

Foto: Epa Andreas Wellinger
Olimpijski prvak nima sreče.
Oglej si celoten članek

Olimpijski prvak iz Pjeongčanga Andreas Wellinger je izpustil minulo sezono zaradi poškodbe kolena, zdaj pa je moral še enkrat pod nož. Na dopustu v Avstraliji si je namreč zlomil ključnico. Nemec je novico s svojimi oboževalci delil na socialnih omrežjih.

"Po zlomljeni ključnici, ki sem jo dobil ob deskanju na valovih, sem že 'tam spodaj' opravil operacijo, vse je potekalo v redu. Naslednjih nekaj tednov bo zdaj drugačnih od prej načrtovanega. A to zdaj pravzaprav velja za vse," je na facebooku zapisal nemški skakalec.

Sprva je bilo sicer načrtovano, da se bo na skakalnice vrnil v aprilu. Od tega zdaj ne bo nič, to sta mu preprečila koronavirus in omejitve v Nemčiji ter zdaj tudi poškodba.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.