Olimpijski prvak srno nosil 3 km daleč, a zaman

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Olimpijski prvak v skoku v daljino Greg Rutherford je poškodovano srno nesel več kot tri kilometre daleč do svojega doma.
Oglej si celoten članek

Greg Rutherford je poskušal rešiti poškodovano srno. "Uboga mala stvar je imela zlomljeno nogo," je na twitterju zapisal britanski atlet, ki je žival nesel dve milji (3,2 kilometra) do svojega doma. 

Kasneje je srno prepeljal v bolnišnico za divje živali, na socialnem omrežju pa je zapisal, da osebje "upa, da bo preživela." A žal se to ni zgodilo, poškodba noge sicer ni bila težja, hujša pa je bila poškodba medenice. Srno so zato uspavali.

"To je res žalosten dan. Doris so morali zaradi poškodb uspavati," je dan kasneje še začivkal Rutherford, ki se je odločal med imenoma Melvin in Doris, saj sprva ni vedel, ali gre za srno, ali jelena. Predstavnik bolnišnice je povedal: "Poškodbe so bile prehude. Normalni telesni procesi niso bili več možni, zato smo Doris morali uspavati. Gregu smo zelo hvaležni, zaradi njega ni predolgo trpela. Takšne živali ni lahko prenesti, je zelo težka in nemirna. Za takšno dejanje potrebuješ olimpijskega atleta."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.